Aanbod voor hulpverleners: ervaringsdeskundige Boulimie en Anorexia  

Ervaringsdeskundige Boulimie & Anorexia

Voor wie?

Niet alleen therapeuten en psychologen worden de laatste jaren meer en meer geconfronteerd met eetstoornissen in hun eigen praktijk. Ook leerkrachten en leerlingenbegeleiders zien een forse toename van leerlingen die er mee worstelen en die hen om hulp vragen. Zij trekken, samen met nog andere organisaties en instanties uit de welzijnssector, aan de alarmbel.

Vaak weten ze als hulpverlener niet waar te beginnen, omdat ze niet over de nodige kennis en inzichten beschikken om er mee aan de slag te gaan. Of ze ervaren dat de aangeleerde ‘boekenkennis’ niet voldoende blijkt te zijn en dat ze vastlopen in de begeleiding. Sommigen willen zich heel graag bijscholen in deze materie, uit interesse of/en omdat ze merken dat er qua doorverwijzing bijzonder weinig opties zijn in de omgeving.

Ook voor hen heb ik een aanbod gecreëerd waarin ik hen wil ondersteunen, begeleiden en wegwijs maken in de complexiteit van eetstoornissen en onderliggende trauma’s.


Mogelijkheden

Ervaringsdeskundig co-therapeut

Als co-therapeut kom ik eenmalig of meerdere keren samen met jou de begeleiding van jouw cliënt(en) ondersteunen.

Ik geloof namelijk heel erg in de combinatie van academische, therapeutische knowhow en de doorleefde kennis die ik doorheen de jaren heb opgebouwd: het één kan het andere vaak versterken en samen kunnen we de begeleiding naar een hoger niveau tillen.
  • Prijs: 65 euro / uur + verplaatsingskosten

Advies / supervisie

Heb je als professional nood aan doorleefde inzichten rond eetstoornissen, onderliggend trauma of PTSS? Loop je vast in de begeleiding en had je graag advies vanuit ervaringsgerichte hoek?

Ik help je graag verder.
  • Prijs: 65 euro / uur + verplaatsingskosten

Workshops

Meer info volgt.

Getuigenis

Wil je me graag als spreker en motivator uitnodigen om over mijn herstel en ervaringen te getuigen? Dat kan!
Neem hiervoor gerust contact met me op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Het kan écht anders!

Mail me voor een afspraak